Hva gjør vi?

Bardu Media AS har gjennom flere år tilbudt tjenester og produksjon til soldater og befal i Forsvaret. Nå retter vi også blikket mot det sivile markedet. Vi jobber på flere områder og samarbeider med andre selskap som kan komplettere tilbudene innenfor grafisk design og tilrettelegging, markedsføring og kommunikasjon, trykkeritjenester med mer. Vi har et mobilt fotostudio og kan tilby det meste innen fotografering der du er! Ingen oppgave er for liten eller stor - ta kontakt for en uforpliktende prat. 
 

Hvem er vi?

Arild_edited.jpg
Arild Nordahl

Daglig leder og eier

Arild er hjernen bak Bardu Media, og har lang fartstid innen næringsutvikling, produksjon, foto og kommunikasjon. Med sin lokale forankring og kjennskap til markedet er han mannen å gå til for å stake ut riktig retning for din bedrift. 

Anne_portrett_edited.jpg
Anne Øien

Markedsansvarlig 

Anne har bred erfaring fra markedsføring og kommunikasjon, og kan bistå i i strategiarbeid tilpasset dine mål. Hun er også en dyktig tekstforfatter på norsk og engelsk, med øye for gode historier. 

Yngve Johansen

Grafisk design og webutvikling

Yngve kan design, og behersker alle nødvendige verktøy til fingerspissene. Han har fartstid fra reklamebyrå og er ekspert på digital kommunikasjon. 

Kontakt oss

Er du klar for neste steg?

Takk for din henvendelse

Bardu Media AS

Tlf + 47 974 72 323

arild@bardumedia.no

 

Solstien 6

9360 Bardu