top of page
Cold Response 2020
CR2020_tskjorte_small.jpg

T-SHIRT

Bestillinger over 50 stk utløser rabatt. Ta kontakt for tilbud

From:

kr 349

CR202_thermokopp_small.jpg

THERMOKOPP

Bestillinger over 50 stk utløser rabatt. Ta kontakt for tilbud

From:

Kr 499

CR2020_mynter_small.jpg

COIN

Bestillinger over 200 stk utløser rabatt. Ta kontakt for tilbud. Kan leveres i en flott gaveeske, pristillegg kr 55

From:

Kr 159

CR2020_hoodie_small.jpg

HOODIE

Bestillinger over 50 stk utløser rabatt. Ta kontakt for tilbud

From:

Kr 479

Øvingsmomentene i Cold Response 2020 skulle gi verdifulle erfaringer med militære operasjoner i et arktisk miljø. 15.000 soldater fra ni nasjoner stod oppmarsjerte i sine posisjoner, men øvelsen var over før den hadde startet.

 
Ikke på grunn av utfordrende arktiske forhold, men en mikroskopisk fiende som har satt verden på hold.
Coronaviruset er en alvorlig påminnelse om hvor sårbare vi er, og viser samtidig viktigheten av god beredskap og tett samhandling innad i NATO.
 
I den forbindelse vil Bardu Media/Soldatsupport bidra med unike minneprodukter til alle deltakere som måtte iverksette en imponerende snuoperasjon. Dette er minner som bidrar til at du ikke glemmer Cold Response 2020.
COVID 19 er alvorlig og har ført til dramatiske endringer. Vi har designet et trykk som beskriver hendelsen på en nøktern måte og som vil bidra til å styrke stoltheten og samholdet innad i NATO og i forhold til nasjonene som samarbeider tett med denne forsvarsalliansen. 
 
Vi har lang erfaring som leverandør av minneprodukter til soldatene i det norske Forsvaret. Alle våre produkter holder høy standard og kan skreddersys i forhold det du/ dere ønsker når det gjelder flagg, avdelingsmerker etc.
 
Under er utvalgte eksempler på produkter som kan leveres, og skulle dere ha spesielle ønsker så kan vi (nesten) garantert levere!
 
Produktene kan ettersendes.
 

 

bottom of page